Stikart

stikartHer ser du et kart for stier som Terje har laget. Turforslag knyttet til dette kartet finner du i forumkategorien Stier og turforslag. Du kan klikke på det for en større versjon, og deretter høyreklikke og velge "Lagre bilde som ..." om du ønsker lagre det for utskrift.

Kart veibeskrivelse

veibeskrivelseTerje har laget et kart med veibeskrivelse til hyttefeltet, som du ser til høyre. Du kan klikke på det for en større versjon, og deretter høyreklikke og velge "Lagre bilde som ..." om du ønsker lagre det for utskrift.

 

Ytre skikart

Terje har også laget et kart over løyper utenfor nærområdet vårt. Det omfatter for eksempel Vardefjell, Buvatn og Storvatn. Kartet kan lastes ned her.

Inntegnet hyttekart

Oppdatert september 2016. Kartet er laget av Terje Thorvaldsen, og omfatter veier, skiløyper, nye hytter og en del navn. Gi beskjed dersom du har innspill eller korreksjoner (spesielt nye hytter) til terthrv (krøllalfa) online.no. Kartet lastes ned her.

 

Turkart Google Maps

Her kan vi begynne å "tegne inn" sommer- og vinterruter dersom vi har en mobil eller annen gps-enhet med oss på tur. Bruk en trenings- eller sporingsapp, og lagre turen på denne. Deretter kan du eksportere filen og sende til webmaster, som importerer til turkartet vårt. Aktuelle dataformater er CSV, TSV, KML, KMZ, XLSX, eller Google Sheets.

Les mer: Turkart Google Maps